Πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων
Πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων

Πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων

Οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά, με e-mail και μέσω της ιστοσελίδας μας στην ειδική φόρμα κράτησης εως και 1ημέρα πριν τη διεξαγωγή της εμπειρίας. Το κάθε ένα από τα 7 ξεχωριστά τραπέζια μας μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 ΄άτομα. Την Κυριακή μπορούμε να φιλοξενήσουμε και  παρέες μεγαλύτερες των τεσσάρων ατόμων.

Απαιτείται προπληρωμή του 50% του συνολικού ποσού της κράτησης . Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή μη έγκυρης ακύρωσης , το ποσό δεν επιστρέφεται . Αν ακυρώσετε μέχρι και 3 ημέρες πριν την άφιξη σας , το ποσό της προπληρωμής επιστρέφεται στο ακεραιο .

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση του δείπνου στην αυλή υπάρχει η δυνατότητα είτε να επιστραφούν τα χρήματα στο ακέραιο είτε να δειπνήσετε στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου με 20% έκπτωση, η οποία δεν συνδυάζεται με τυχόν άλλες προσφορές.

Όλα τα παιδιά άνω των 12 ετών είναι ευπρόσδεκτα και η χρέωση είναι ίδια με εκείνη των ενηλίκων.

 

Μία μοναδική βραδιά για εσάς

Μία μοναδική βραδιά για εσάς

Κάντε κράτηση σε ένα από τα ξεχωριστά 7 τραπέζια του εστιατορίου μας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία δείπνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Θα χαρούμε να λάβουμε την κριτική σας, η οποία θα μας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε  τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την καλύτερη εξυπηρέτηση και γαστρονομική εμπειρία. Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.