Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η αγάπη μας για τη λαογραφική παράδοση και τη γαστρονομική κουλτούρα μας ώθησε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία για εκείνους που θέλουνε να έρθουν σε επαφή με την πολιτιστική κληρονομιά. Για εμάς το φαγητό είναι κάτι περισσότερο από μια βιολογική ανάγκη, είναι μια μοναδική ιεροτελεστία και το όραμα μας είναι να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία με τους φιλοξενούμενους μας.

Καθώς εισέρχεστε στη πλακόστρωτη αυλή θα έχετε την ευχαρίστηση να γευτείτε αποξηραμένα σύκα, παστέλι και λουκούμι με τη συνοδεία λικέρ μαστίχας  το οποίο θα ενεργοποιήσει τους γευστικούς σας κάλυκες. Επειτα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια ποικιλία τοπικών εδεσμάτων σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο καθώς θα παρακολουθείτε τον σεφ μας , Παναγιώτη Κανελλόπουλο, να ετοιμάζει ζωντανά το δείπνο σας (live cooking).Ακολουθεί περίπατος στο λαχανόκηπο μας οπού θα έρθετε σε επαφή με ορισμένες από τις πρώτες ύλες μας και ξενάγηση στο διάσημο Βυζαντινό εκκλησάκι του 13ου αιώνα, στο οποίο ψάλθηκαν τα όπλα της ελληνικής επανάστασης η οποία άρχισε στην Πελοπόννησο. 

Συνεχίζοντας θα βιώσετε τη μοναδική εμπειρία μιας παραδοσιακής μεσσηνιακής μεταπολεμικής οικίας διακοσμημένης με έργα λαϊκής τέχνης. Σε αυτό το σημείο θα έχετε χρόνο να περιηγηθείτε με ξεναγό στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του λαογραφικού μας μουσείου που σκοπό έχουν να σας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο.Η ξενάγηση μας συνεχίζεται στον επάνω όροφο του αρχοντικού όπου θα μπορέσετε να προμηθευτείτε παραδοσιακά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς και να έρθετε σε επαφή με ορισμένα από τα κρασιά που ταιριάζουν με το μενού της ημέρας. 

Όλη αυτή η οπτικοακουστική και γευστική εμπειρία είναι το προοίμιο του γαστρονομικού ταξιδιού σας το οποίο ολοκληρώνεται με το δείπνο των 7 ξεχωριστών μεσσηνιακών γεύσεων . Σας εγγυόμαστε ότι αυτό το  ταξίδι θα ενεργοποιήσει όλες σας τι αισθήσεις, θα σας μυήσει στα μυστικά της λαϊκής σοφίας με μοναδικές γεύσεις και εικόνες που θα σας μείνουν αξέχαστες!

A unique night for you

A unique night for you

Book one of our 7 separate dining tables and experience a unique dining experience.

WRITE A REVIEW

We will be delighted to receive your review which will give us the opportunity to continually improve our services. Our aim is to give our guests the very best service and gastronomic experience. Thank you for your time.