poio eimaste
poio eimaste

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ιστορία ξεκινάει το 2007. Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος πήρε την απόφαση να αναδείξει το πατρικό της οικογενείας του και τη πλούσια γαστρονομική παράδοση της περιοχής μέσα από την επιχειρηματική αξιοποίηση του χώρου. Έτσι δημιουργήθηκε το ΤΡΙΧΟΡΔΟ, μια γραφική ταβέρνα με παραδοσιακές γεύσεις βασισμένες σε τοπικές συνταγές, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου.

Μέσα στα επόμενα 10 χρόνια πέρασε πολύς κόσμος, μας γνώρισε, δοκίμασε τις γεύσεις μας, μας εμπιστεύτηκε , διασκέδασε μαζί μας ακούγοντας παραδοσιακή μουσική και νοστάλγησε αλλοτινές εποχές απολαμβάνοντας τη θέα των Οινουσσών και του κάστρου της Μεθώνης.

Η αγάπη του κόσμου και η απήχηση του μαγαζιού έφερε στο κατώφλι μας τον Rick Stein , γνωστό Βρετανό σεφ και παρουσιαστή, για της ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής του ‘’Rick Stein’s long weekends, from Venice to Instabul’’ για λογαριασμό του BBC. Η συνεργασία με τον διάσημο παρουσιαστή μας έδωσε το έναυσμα για την εξέλιξη του ΤΡΙXΟΡΔΟΥ από μία παραδοσιακή ταβέρνα σε μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία.

Μετά από 2 χρόνια έρευνας, ανασυγκρότησης της δημιουργικής μας προδιάθεσης και ανασύνταξης της δυναμικής του χώρου σας παρουσιάζουμε το NAVARINO FOOD CULTURE by TRICHORDO. Μια ιδέα που αξιοποιεί ένα κτίριο με παράδοση 140 ετών και συνδυάζει την ενέργεια αυτού του χώρου με τις αυθεντικές τοπικές συνταγές , από εκλεκτές πρώτες ύλες μαγειρεμένες με παραδοσιακό τρόπο και συνοδευόμενες από ξεχωριστά Ελληνικά κρασιά.

A unique night for you

A unique night for you

Book one of our 7 separate dining tables and experience a unique dining experience.

WRITE A REVIEW

We will be delighted to receive your review which will give us the opportunity to continually improve our services. Our aim is to give our guests the very best service and gastronomic experience. Thank you for your time.